کتابخانه عمومی نیمروز زابل


آخرین مطالب

۱۰ مطلب در مهر ۱۳۹۷ ثبت شده است

چاپ اول سال1395

 

ناشرمؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)

مؤلفهمتی، مجید

قطع کتابرقعی

نوع کتابکمک آموزشی

مجموع صفحات: 60 صفحه

مخاطبوالدین معلم

چکیده

اعتماد به‌نفس اصلی‌ترین کلید موفقیت در زندگی است و والدین بهتر از هر کسی می‌توانند این حس را در کودک خود تقویت کنند. کتاب حاضر در سه فصل به این موضوع پرداخته‌است. در فصل اول چیستی اعتماد به‌نفس، انواع آن، چگونگی شکل‌گیری آن و نحوۀ سنجش آن مطرح است. در فصل دوم پایه‌های رشد اعتماد به‌نفس کودکان بررسی می‌شود. در این باره خودپنداره و راه‌های افزایش عزت نفس در کودکان نیز مطرح می‌شود. سبک‌های تربیتی و انواع آن‌ها نیز در این فصل بررسی می‌شوند. عوامل مؤثر در ضعف اعتماد به‌نفس کودکان و راهکارهای تقویت آن در کودکان در فصل سوم آموخته می‌شوند. منبع samanketab.roshd.ir

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۷ مهر ۹۷ ، ۱۳:۰۴
مهین آبیل کاظمی

به مناسبت روز جهانی کودک در روز دوشنبه مورخ 16 مهر 1397 نمایشگاهی در این زمینه در کتابخانه دایر می باشد.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ مهر ۹۷ ، ۱۷:۰۰
مهین آبیل کاظمی

به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری شهادت امام سجاد (ع) نمایشگاهی در زمینه زندگینامه و سیره امام سجاد (ع) در کتابخانه عمومی نیمروز برپا گردیده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ مهر ۹۷ ، ۱۶:۵۱
مهین آبیل کاظمی

به مناسبت فرار سیدن هفته دفاع مقدس نمایشگاهی در این زمینه در محل کتابخانه عمومی نیمروز زابل برپا گردیده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ مهر ۹۷ ، ۱۶:۴۹
مهین آبیل کاظمی


 به مناسبت ایام محرم و سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) جلسه جمع خوانی کتاب " توجیه المسائل کربلا" با حضور جمعی از اعضای کتابخانه در روز سه شنبه مورخ 10/07/1397 در محل کتابخانه عمومی نیمروز زابل برگزار گردید.

در این جلسه هر کدام از اعضا تعدادی از صفحات کتاب را قرائت کردند.

اعضای شرکت کننده در جلسه به شرح زیر است:

1.      شایان نورا   

2.      خلیل ساجدی فر

3.      محمدرضا سعادتیان

4.      جواد منصوریان

5.      مهدی بولاغ

6.      محمدرضا مهدوی امین

7.      یاشار نیکرو

معرفی کتاب

عنوان: توجیه المسائل کربلا

نویسنده: سید علی اصغر علوی

ناشر: دانشگاه امام صادق

سال انتشار: 1396

یکی از سنتهای الهی سنت امتحان و ابتلا است. بر اساس این سنت همه بشر باید امتحان شوند تا معلوم شود که عیار خلوصشان چقدر است. به عبارت دیگر چقدر قول و فعلشان با هم یکی است.

پس باید تلاش کنیم که در امتحان الهی پیروز شویم و سربلند شویم.

یکی از مواردی که کارهای بزرگ جلوی انسان را سد می کند عذر شرعی است. این عذر شرعی هر انسان ظاهربینی را از ادامه راه منصرف می کند حتی قواعد فقهی را به مدد میگیری تا کار خود را توجیه کنی و این خطرناک ترین نوع توجیه است. در این کتاب ابتدا معنی و مفهوم توجیه بررسی شده و در ادامه به انواع و اقسام توجیه پرداخته شده است. سپس مهمترین مطلب این کتاب توجیهات کسانی که اما حسین (ع) را یاری نکردند مد نظر قرار گرفته است. توجیهات در سه دسته بررسی شده اند:

توجیهات کسانی که با امام همراه نشدند

توجیهات کسانی که امام را ترک کردند

توجیهات کسانی که مقابل امام ایستاند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ مهر ۹۷ ، ۱۶:۳۵
مهین آبیل کاظمی



به گزارش نوید شاهد سیستان و بلوچستان، «خاکریز دوازدهم» روایت لحظه‌های مقاومت و مقابله آزادگان مقاومی است که توسط «علیرضا حیدری نسب» آزاده‌ای از دیار آزادمردان زابل به نگارش درآمده ‌است.

علیرضا حیدری‌نسب به عنوان اسیری مفقودالاثر روزهای اسارت خود را در اردوگاه‌های تکریت و موصل سپری کرد.او به همراه چهار برادر دیگرش با حضور در جبهه‌های جنگ، حماسه‌ساز عرصه‌های دفاع مقدس بود و در سال ۱۳۶۷ همراه با برادرش «حمیدرضا» به اسارت درآمد.

علیرضا حیدری‌نسب در «خاکریز دوازدهم» با پرداختن به یکی از مهم‌ترین چالش‌های عصر حاضر یعنی «جنگ نرم» نشان داد که فرزندان آزاده‌ی این مرز و بوم چگونه توانستند از بطن زخم و درد و رنج و محرومیت، دری به سوی مقاومت بگشایند و در شرایط نفس‌گیر موجود و جنگی به مراتب سخت‌تر اسیر تبلیغات دشمن نشوند.

این خاطرات درس‌آموز و غرورآفرین که با استناد به آیات و روایات و تحلیل رویدادها توأم می‌باشد، در ۳فصل در اختیار علاقمندان به این عرصه قرار می‌گیرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ مهر ۹۷ ، ۱۶:۱۶
مهین آبیل کاظمی


کتر علی رضائیان در ابتدای کتاب با عنوان «مقدمۀ استاد» آورده است: پژوهشگر اندیشمند جناب حجت الاسلام سیدعلی اصغر علوی در اثر ارزشمند خود تحت عنوان «آبروی علم » نسبت نهضت تولید علم با نهضت حسینی را مقایسه و تحلیل کرده است. به بیان دیگر نهضت اباعبدالله الحسین به عنوان پارادایم متعالی در نظر گرفته شد و بایسته‌های علمی و وظایف دانشمندان که آن حضرت در جمع نخبگان ایراد فرمودند، تبیین گردید. در «نخستین مقتل مدیریتی » از دریچه مسائل مدیریت، تاریخ عاشورا را مرور می کند. راه فهم روضه‌ها را مدیر بودن می داند. مفاهیم تعهد سازمانی، برادری، همکاری یا عدم همکاری را کسی بیشتر درک می‌کند که در این وادی قدمی زده باشد. سازمانی را اداره کرده باشد و از مشکلات و مسائل سازمان اطلاعاتی داشته باشد.

در «دانشگاه هویزه » به مسائل از حوزۀ رفتار سازمانی پرداخته است و در این اثر جدید، «توجیه المسائل کربلا » کرانۀ ناگشوده ای را گشوده است. هنگامی که عمل انسان با باورها و ارزش‌های وی سازگاری نداشته باشد، آرامش ذهنی خود را از دست می‌دهد، برای آرام‌سازی خود دست به دلیل تراشی می‌زند و بهانه‌های فراوانی پیدا می‌کند. امید است مدیران بی شتر با این آثار آشنا شوند تا با راز ماندگاری یعنی تلفیق منطق و عاطفه آشنا شده و خستگی ناپذیری در دست‌یابی به هدف را تجربه کنند.

نگارنده خود نیز در بخشی از «مقدمه» آورده است: یکی از سنت‌های الهی، سنت امتحان و ابتلاء است. بر اساس این سنت، همه بشر باید امتحان شوند تا معلوم شود که عیار خلوص‌شان چه قدر است. به عبارت دیگر، چه قدر قول و فعل شان با هم یکی است.

در این کتاب، ابتدا معنا و مفهوم توجیه را بررسی می‌کنیم. در ادامه به انواع و اقسام توجیه می‌پردازیم. سپس مهمترین مطلب این کتاب، یعنی توجیهات کسانی که امام حسین را یاری نکردند، مد نظرتان قرار می گیرد. توجیهات را در سه دسته بررسی می کنیم:

• توجیهات کسانی که با امام همراه نشدند.

• توجیهات کسانی که امام را ترک کردند.

• توجیهات کسانی که مقابل امام ایستادند.

لازم به ذکر است چاپ اول این کتاب در۱۶۴  صفحه، به شمارگان ۳۰۰۰  جلد و قیمت ۷۰۰۰ تومان در پاییز ۹۳ منتشر شده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ مهر ۹۷ ، ۱۷:۳۴
مهین آبیل کاظمی

کتاب «کربلا میقات منتظران» نوشته علی هراتیان ازسوی انتشاران عطر عترت قم روانه بازار نشر شده است.

پیوند مکتب عاشورا و انتظار، یادآور شدت ارتباط و پیوند آن دو محور حرکت، و آن دو انسان بی‌نظیر و آن دو امام معصوم است. چنانکه یادآور پیوند و اتصال عمیق بین جریان کربلا با ظهور حضرت مهدی(عج) می‌باشد. و به تعبیر دیگر جریان جگر خراش کربلا «کنش» و جریان عظیم ظهور و قیام ولی عصر(ع)، «واکنش» آن است.
از این‌رو، عکس‌العمل با خود عمل از نظر ظرفیت، توان، توسعه و گستردگی تناسب کامل دارد. اگر آن روز ظلم و ستم به نهایت رسید و امام حسین(ع) بی‌باکانه همه آن بلاهای فوق طاقت را تحمل فرمود. حضرت ولی عصر(عج) نیز حرکتی عظیم خواهد داشت که طوفان آن همه جا را فرا بگیرد و امواج خروشان آن، دریای بیکران هستی را به خروش آورد و جبران آن جنایت‌ها و ستمگری‌های بی‌حساب را بنماید. دشمنان امام حسین(ع) را به کیفر عمل خطرناکشان برساند و قلب آن امام معصوم و یاران وی را شادمان گرداند.
بررسی پیوندهای معنوی میان کربلا و مسأله ظهور امام مهدی(ع) در کتاب «کربلا میقات منتظران» مورد تأکید است. در این نوشتار بر این مسأله تأکید شده است که اگر فرهنگ عاشورا تقویت شده و شور حسینی و اقامه عزای امام حسین(ع) و پیام عاشورا زنده بماند می‌توان به ظهور عافیت‌مندانه امام مهدی امید بیشتری داشت، زیرا دو فرهنگ عاشورا و ظهور پیوندی عمیق و ناگسستنی با یکدیگر دارند.
نویسنده ظهور را پایان غم شیعه دانسته و یکی از تکالیف مهم در عصر غیبت را زنده نگه‌داشتن نام و پیام عاشورا عنوان کرده و کربلا را معبری به سوی ظهور معرفی نموده است. وی بر زیارت امام حسین(ع) و سایر ائمه(ع) تأکید کرده و معتقد است که خون حسین ضامن فرج بوده و هر کس ندای یا حسین بر لب دارد برای او فرج حاصل می‌شود.
وی روایاتی درباره ظهور ذکر کرده و ارتباط عاشورا و قیام امام حسین(ع) با قیام امام مهدی(ع) را از لابه‌لای این روایات استخراج کرده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ مهر ۹۷ ، ۱۳:۴۳
مهین آبیل کاظمی

کتاب‌های طرح کتاب‌خوان مهرماه ۱۳۹۷ معرفی شد


کتاب‌های «توجیه المسائل کربلا»، «کتابچه فروتن آشپزی»، «لالا لالا عروسک جان» و «موریس و کتاب‌های پرنده» به عنوان آثار ارائه شده در طرح کتاب‌خوان مهر ماه، معرفی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، طرح کتاب‌خوان مهر ماه با معرفی کتاب‌های «توجیه المسائل کربلا» نوشته سید علی اصغر علوی، «کتابچه فروتن آشپزی» نوشته مینو امیرقاسمی، «لالا لالا عروسک جان» سروده اسدالله شعبانی و «موریس و کتاب‌های پرنده» نوشته ویلیام جویس با ترجمه فرمهر منجزی، برای علاقه‌مندان مطالعه و کتابخوانی معرفی شد.
 


توجیه المسائل کربلا (توجیه‌ها و بهانه‌هایی برای با حسین(علیه السلام) نبودن)

نوشته: سید علی اصغر علوی

انتشارات: بسیج دانشگاه امام صادق(علیه السلام)

تعداد صفحات: ۱۶۴

مگر می‌شود فطرت الهی انسان، بیدار باشد و نخواهد فرزند عزیزترین بندۀ خداوند را یاری کند؟ مگر ممکن است مظلومیت حسین فاطمه(علیه السلام)   و یارانش و ظلم عظیم یزید و لشکریان ظلمت را دید و ساکت نشست؟

آن‌ها خودشان هم این سکوت و بی‌تفاوتی را باور نداشتند؛ پس باید خود و دیگران را توجیه می‌کردند؛ می‌دانید که هنگامی که عمل انسان با باورها و ارزش‌های او سازگاری نداشته باشد، آرامش ذهنی خود را از دست می‌دهد. برای آرام‌سازی خود دست به دلیل تراشی می‌زند و بهانه‌های فراوانی پیدا می‌کند؛ گرچه سهل‌انگاران، فراموش‌کاران و ساکتان در برابر این واقعۀ مصیبت‌بار، هرگز در این کار، توفیقی نیافتند...

«توجیه المسائل کربلا» در پی بیان توجیهات اقشار مختلف مردمی است که در مواجهه با دعوت ابا عبدالله الحسین(علیه السلام) قرارگرفتند اما با بهانه‌های مختلف و هر یک به توجیهی از یاری ایشان سر باز زدند. با توجه به اینکه امام زمان ما نیز، ما را برای یاری و قیام خود دعوت می‌نماید، مطالعه این کتاب می‌تواند به ما کمک کند تا دچار سرنوشت کسانی نباشیم که عامل تنهایی ولی خدا، امام حسین(علیه السلام)،  ‌شدند.

نویسنده بعد از برشمردن انواع توجیهات نظیر توجیهات عقیدتی؛ توجیهات سیاسی؛ توجیهات اجتماعی؛ توجیهات اقتصادی؛ توجیهات نظامی؛ توجیهات به ظاهر مقدّس و... در پایان، عمده توجیهات را در ۶ دسته تقسیم و هر یک را تحلیل کرده است که عبارت‌اند از: عقب‌گرد به عقاید جاهلی، دنیاطلبی؛ رهاکردن تکلیف از سوی خواص؛ غفلت؛ ترس از جان و مال و جهل و نادانی.

در قسمتی از کتاب می‌خوانیم:

«مسلم بن کثیر اعرج، لَنگ و از یادگاران جنگ صفین بود، ولی به کربلا آمد و شهید شد.   عبدالله بن عفیف ازدی نابیان بود و از یادگاران جنگ صفین، او را نیز با یاران کربلایی پیوندی است، کربلایی شد و به قافله شهدا پیوست. با وجود این دو شهید بزرگوار دیگر توجیه نابینایی و معلول بودن از ارزش افتاد، کربلا راه هرگونه توجیه را بست! چشم و پایت را از دست دادی، ولی دیگر اعضای بدنت که می‌تواند نثار عزیز فاطمه شود... توان رزم هم که نداشته باشی، باز پیکرت، آبرویت، حضورت آن هم با آن سوابق روشن دل‌گرمی اصحاب خواهد شد و لااقل سیاهی لشکر محبوب خواهی شد.»

پیشنهاد بستۀ فرهنگی «کتاب‌خوان مهرماه» به مخاطبان عزیز این است که هم‌زمان با ماه عبرت‌آموز و پرفیض محرم، «توجیه المسائل کربلا» را مطالعه و آن را به همۀ علاقه‌مندان به موضوع قیام کربلا، معرفی فرمایند.پ


کتابچۀ فروتن آشپزی

نویسنده: مینو امیرقاسمی

نـاشـر: نشر مرکز

تعداد صفحات: ۱۰۴

خانم باشیم یا آقا، وقتی به سبب اوضاع تحصیلی یا شغلی از خانه دور می‌شوید، معمولاً آغاز تجربۀ آشپزی‌مان با راهنمایی مادران یا کسانی که برایمان جایگاه مادری دارند، آغاز می‌شود و چه تجربۀ شیرین و فراموش‌نشدنی‌ای به دست می‌آوریم؛ معمولاً اولین غذاهایی که به این شکل پختنشان را می‌آموزیم تا سال‌های بزرگ‌سالی برایمان جذاب هستند و آن‌ها را خیلی خوب درست می‌کنیم و به‌گونه‌ای استاد آموزش این غذاها به دیگران می‌شویم.

  «کتابچۀ فروتن آشپزی» یک کتاب کاربردی است که در پاسخ یک مادر به سؤال دختر دانشجوی دور از خانه‌اش نوشته شده است؛ اما با کتاب‌های آشپزی معمولی تفاوت بسیاری دارد؛ درواقع مخاطب با خواندن این کتاب، اطلاعات بسیار ارزشمندی در خصوص ارتباط بنیادین تغذیه با فرهنگ به دست می‌آورد. نویسنده هوشمندانه به پیوندهای ذائقۀ سنتی و فرهنگ این سرزمین و دگرگونی‌های ناخواندۀ اجتماعی آن (تهاجم فرهنگی) نیز می‌نگرد و علاوه بر آن از اشاره به سایر مشکلات فرهنگی، اجتماعی و حتّی سیاسی روز، خودداری نمی‌کند.

مینو امیرقاسمی آشپزی را مبتنی بر اصول چندگانه‌ای می‌داند که اجازه نمی‌دهد، بی‌مبالات و اندیشه به امر مهم و حیاتی آشپزی بپردازیم. نویسندۀ نکته‌سنج، علاوه بر آموزش کاربردی دانش ضروری آشپزی، تلاش دارد بینش خواننده را در انواع زمینه‌های معناساز و مرتبط با سنّت ارزشمند آشپزی ایرانی ارتقا بخشد و ضمن پذیرش برخی مؤلفه‌های فرایند ناگزیر مدرنیته، حرکت بر پایۀ سنّت را واجب می‌شمارد. پس از خواندن این کتاب، دیگر آشپزی، در نگاه هیچ‌کس، یک کار پیش پاافتادۀ افراد بیکار نخواهد بود و در هر جایگاهی که باشیم مایلیم گاهی فروتنانه آشپزی کنیم و لذّت ببریم.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «خیلی اهل اندازه‌گیری و گِرَم و مثقال و پیمانه نیستم؛ ولی اینجا قضیۀ مجلسی و آبروداری مطرح است، باید دقیق بود (بین خودمان بماند، تمام اندازه‌های داده شده تقریبی و غیردقیق‌اند). آخر دانشجو، معیار و ترازویش کجا بود؟...»

«کتابچۀ فروتن آشپزی» هدیۀ یک مادر فرهیخته به فرزندش و همۀ فرزندان سرزمینمان است که در قالب یکی از کتاب‌های بستۀ فرهنگی «کتاب‌خوان مهرماه» به کتابخانه‌ها عرضه گشته است؛ آن را بخوانید و با نگاهی نو، جذّاب و فرهنگی به هنر آشپزی، آشنا شوید.


لالا لالا عروسک جان

شاعر: اسدالله شعبانی

تصویرگر: تهمینه حدادی

نـاشـر: کتاب‌های پروانه

تعداد صفحات: ۲۴

نوای آشنای لالایی، تقریباً نخستین صدای دوست‌داشتنی و خاطره‌انگیری است که همۀ ما آن را در گنجینۀ خاطرات کودکی ضبط و ثبت کرده‌ایم. شاید اگر بتوانیم صدای لالایی مادرها یا بزرگ‌ترهایی که برای ما لالایی می‌خواندند را در ذهنمان مرور کنیم با بسیاری از باورها، آرزوها و آمال‌ ایشان آشنا ‌شویم.

لالایی‌ علاوه بر ارزش نوستالژیکی که برای اکثر انسان‌ها دارد، تاریخ ارزشمند ادبیات شفاهی هر قوم‌ را در خود دارد و به بسیاری از وقایع تاریخی، مسائل اجتماعی، حسرت‌ها و امیدها، شرایط اقلیمی ‌و اعتقادات بومی‌ـ ‌مذهبی ملّت‌های گوناگون رهنمون می‌شود.

دنیای روزآمد تکنولوژی‌ها، امروز، این ارمغان ارزشمند ادبیات شفاهی و فلکلور را تهدید کرده است و بسیاری مادران از فرط خستگی و مشغلۀ کار دیگر برای کودکانشان لالایی نمی‌خوانند و بسیاری از مادر بزرگ‌ها فرصت دیدار با نوه‌های عزیزشان را کمتر به دست می‌آورند.

 حفظ این ثروت ادبی و سنّت قومی؛ حتّی با به کار گیری انواع «روش‌های بازتولید فرهنگی» ارزش بسیار زیادی دارد و شاعر نام‌آشنای ادبیات کودک و نوجوان «اسدالله شعبانی» تلاش دارد در مجموعه اشعار لالایی‌اش با عنوان «لالا لالا عروسک جان»، چند لالایی موزون و زیبا و در عین حال، متناسب با سلایق و نیازهای مادر و کودک امروزی را به مخاطبان ارائه دهد.

این کتاب موزون و جذاب کودکانه، پیشنهاد بستۀ فرهنگی «کتاب‌خوان ماه مهر» به والدین جوان است تا آن را برای کودکان عزیزشان بخوانند و خوابی شیرین و خاطره‌انگیز را به فرزندانشان هدیه دهند.


موریس و کتاب‌های پرنده

نویسنده: ویلیام جویس

مترجم: فرمهر منجزی

تصویرگر: جو بلوم

نـاشـر: پرتقال

تعداد صفحات: ۵۲

همۀ ما می‌دانیم که کتاب‌ها دوستان بسیار مهربان ما هستند، آن‌قدر مهربان که هرگز دوستانشان را تنها نمی‌گذارند و بدون کمترین منّت و توقعّی هر وقت به سراغشان برویم با ما همراه می‌شوند. حتّی گاهی با کمک داستان‌ها و ماجراهای پرشور آن‌ها در حالی که در خانۀ خود نشسته‌ایم بدون نیاز به هیچ وسیله‌ای تا جاهای دور سفر می‌کنیم و از رؤیاهای شیرین و دوست‌داشتنی لذّت می‌بریم؛ این صفات عمومی همۀ کتاب‌هاست؛ اما هر کدام از ما کتاب ویژۀ خودمان را داریم و به‌نوعی می‌توان گفت: که هریک از ما خود یک کتاب هستیم با یک دنیا ماجرا، ماجرایی که با آغاز زندگی ما شروع می‌شود و پس از پایان زندگی مادّی‌مان، بی‌کم‌وکاست یا تغییر، درست همان‌طور که آن را نوشته‌ایم در کنار ما می‌ماند و شیرینی یا تلخی انتهای داستانش، وابسته به اعمال و رفتار هر یک از ماست و تنها خودمان هستیم که می‌توانیم سرنوشت ابدی کتابمان را رقم بزنیم.

«موریس لسمور» هم کتاب خودش را دارد؛ موریس عاشق کتاب‌ها بود و ذهنش بر اثر کلمه‌های زیاد و جورواجوری که در کتاب‌ها می‌خواند به یک دنیای شگفت‌انگیز مبدّل شده بود. او عادت داشت هر روز ورقی از کتاب زندگی‌اش را بنویسد تا اینکه یک روز، شهر طوفانی شد و همه‌چیز به هم ریخت به‌گونه‌ای که حتّی کلمات کتاب زندگی موریس هم داشتند پراکنده می‌شدند؛ اما کتاب‌ها به داد موریس رسیدند و او به کمک یک دوست مهربان، وارد خانۀ امن کتاب‌ها شد و ترجیح داد، همراه کتاب زندگی‌اش کنار سایر کتاب‌ها بماند و حرف دلشان را بشنود و داستان همۀ آن‌ها را بخواند.

تصور کن، خانه‌ای که کتاب‌ها در آن زندگی می‌کنند چه‌قدر جذّاب و دوست‌داشتی می‌تواند باشد و این‌گونه است که وقتی به خانۀ کتاب‌ها می‌روی (کتابخانه) نمی‌توانی به همۀ کتاب‌ها با دقّت نگاه نکنی و تنها به یک یا چند کتاب اکتفا کنی؛ موریس باهوش بود و همۀ اوقاتی که کنار کتاب‌ها داشت را قدر می‌دانست.

روزها و سال‌های شیرینی برای «موریس و کتاب‌های پرنده» می‌گذشت تا اینکه موریس متوجّه شد...

«موریس و کتاب‌های پرنده‌اش» همراه بستۀ فرهنگی «کتاب‌خوان مهرماه» به کتابخانه‌های ما آمده‌اند؛ اگر دوست دارید این کتاب جذّاب را که  یک انیمیشن هم به نامش ساخته شده و جایزۀ آکادمی اسکار را از آنِ خود کرده است را زودتر بخوانید و با موریس به سرزمین کتاب‌های پرنده سفر کنید به کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور مراجعه کنید.

لازم به ذکر است در طرح کتابخوان ماه، هر ماه ۴ عنوان کتاب از بین کتاب های تازه منتشر شده، برای اقشار و سلایق گوناگون مردم و در موضوعات و مناسبت‌های متنوع مانند (سبک زندگی ایرانی اسلامی، ازدواج، تربیت فرزند، اخلاق اجتماعی، خانواده، سلامت، کودک و نوجوان، علمی و دینی و...) انتخاب و به منظور ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و تحقق دیگر اهداف طرح، کتاب ها در قالب ها و روش های مختلف نظیر پوستر، خلاصه نویسی، کتابچه، فلش و کلیپ، معرفی شده و با محوریت این آثار فعالیت‌های کتاب‌ محور متنوعی مثل جلسات نقد کتاب، مسابقات کتابخوانی و... انجام‌ می‌گیرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ مهر ۹۷ ، ۱۳:۰۱
مهین آبیل کاظمی

به اطلاع اعضا و کاربران محترم کتابخانه می رساند ساعات کاری کتابخانه در شش ماهه دوم سال 1397 به شرح ذیل اعلام می گردد:


شنبه تا چهارشنبه: 7 صبح تا 18:30


پنج شنبه ها: 7صبح تا 12:30

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ مهر ۹۷ ، ۱۲:۵۵
مهین آبیل کاظمی